Kontakt oss

Dahl Trafikkskole AS

Dahl Trafikkskole har 3 trafikklærere i tillegg til en kontormedarbeider. Vi kan tilby trafikalt grunnkurs og opplæring på bil med manuelt gir eller automat.
Vi holder til i Knipleveien 44, rett ved siden av Frederik II vgs. Ønsker du å møte på et annet sted avtaler vi det individuelt.

Dahl Trafikkskole er godkjent av Statens vegvesen og er medlem av Norges Trafikkskoleforbund - NTSF. Å være en godkjent trafikkskole betyr at ledelsen oppfyller kravene for å drive trafikkskole og at alle lærere har formell trafikklærerutdanning.

Som medlem av NTSF sikrer vi et høyt faglig nivå på våre trafikklærere, gode rutiner og trygghet i at vi følger gjeldende lover og regler.

Ett av våre mål er å få til et godt samarbeid mellom ledsager, elev og trafikkskole. Dette skal vi oppnå gjennom god kommunikasjon, god oppfølging og tilstedeværelse.

Vi ønsker å gi en kjørekompetanse som du har glede av hele livet! Det skal vi få til gjennom våre undervisningsprinsipper, refleksjon og tilrettelagte moderne undervisningsmetoder.

Sammen skal vi skape et godt samarbeid og en trafikkopplæring du vil ha stor glede av.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi ser frem til å møte deg!

Ta kontakt

Kommende kurs

Trafikalt grunnkurs (Trafikalt grunnkurs)

17. juni / Dahl Trafikkskole AS, Knipleveien 44, 1613 FREDRIKSTAD / 2 050,00

Trafikalt grunnkurs (Trafikalt grunnkurs)

6. august / Dahl Trafikkskole AS, Knipleveien 44, 1613 FREDRIKSTAD / 2 050,00

Trafikalt grunnkurs (Trafikalt grunnkurs)

10. september / Dahl Trafikkskole AS, Knipleveien 44, 1613 FREDRIKSTAD / 2 050,00